Mircea Badea: Ne putem gândi la America, nu ca la un loc perfect unde cetăţenii o ard în biblioteci şi citesc "decât" Balzac. Nu e aşa!

Categoria: Faze tari de la tv   

Data: 12 octombrie 2011 , 23:56

Mircea Badea comentează în cadrul emisiunii În gura presei despre baschetbaliştii străini care vor să plece din România. "Am vazut la televizor astăzi, era o tânguială totală că pleacă baschetbaliştii americani. S-au speriat baschetbaliştii americani şi au zis că ei pleacă din ţara asta că le e frică. Şi familiile baschetbaliştilor americani s-au speriat că le e frică. Păi, eu zic să se ducă dacă le e frică. Drum bun! Go Planet, go! (...) Sigur că ne putem gândi la America, nu, ca la un loc perfect unde cetăţenii o ard în biblioteci şi citesc "decât" Balzac, de dimineaţa până seara şi se rup, în timpul liber, în dans şi bune maniere. Nu e aşa! Hai să vedem câte incidente au avut loc în America în ultima săptămână? Vă spun eu: multe!", a spus Badea.

Adaugat de: videonews

Tag-uri: mircea badea  badea  in gura presei  america  perfect  loc  sperietura  sperie  baschetbalisti  americini  straini  pleaca  romania 

Related Video


Cele mai noi Video

poza

Antena 3

PSD acuză DNA de anchetă politic

22 aprilie 2019  •  16:00

poza

Antena 1

Doi Degeaba, finaliști la iUmor

22 aprilie 2019  •  16:00