Batrana Dacie se reinventeaza. Dacia 1300, restilizata de un student roman

Categoria: Romania   

Data: 27 decembrie 2013 , 14:03

Chiar daca acum pare istorie, Dacia 1300 ar putea ajunge printre cele mai luxoase masini ale vremii. Asta daca proiectul unui student brasovean va fi pus in aplicare. Tanarul a pastrat toate elementele de design ale vechiului model, insa le-a modernizat. Daca ar ajunge pe strazi, Dacia 1300 restilizata ar putea fi un bolid de lux foarte dorit.

Adaugat de: videonews

Tag-uri: dacia 1300  reinventeaza  restilizata  student  roman  masini  lux  proiect  brasovean  elemente  design  model  modernizat  bolid de lux POLITICA Video

poza

Ediţie Specială. Cum s-a îmbogăţit Traian Băsescu pe banii statului

Şaptezeci de milioane de euro. Acesta este prejudiciul adus statului în ultimul dosar al jafului de la ANRP, care a ajuns pe masa judecătorilor. Omul de afaceri, Horia Simu, care se află acum în arest preventiv, a obţinut o despăgubire ilegală de la ANRP. Pentru un teren de 97 000 de mp, a luat aproape 500 de milioane de lei, adică peste o sută de milioane de euro. Dacă s-ar fi respectat preţul pieţei de atunci, Simu ar fi trebuit să încaseze cel mult 30 de milioane de euro. La evaluarea ilegală au participat foştii deputaţi Marko Attila şi Cătălin Theodorescu, dar şi preşedintele ANRP de atunci Ingrid Zarour. Horia Simu a cumpărat drepturile litigioase cu o sumă de 100 de ori mai mică - 1,5 milioane de dolari. I s-a pus sechestru pe 8 ceasuri în valoare de aproape 70 de mii de euro şi pe alte sume de bani.

28 august 2015  •  19:16